Μέσα σε ένα πλήθος γεύσεων και αρωμάτων αναδύθηκε η εταιρία ARGENTO φτιάχνοντας τις δικές της πιστοποιημένες ποικιλίες espresso. Τηρώντας την παράδοση του Ιταλικού Roasting (ψησίματος) και ακολουθώντας τους κανόνες ενός καλού καφέ, κρατάει σταθερή ποιότητα στα προϊόντα της και σας εγγυάται ένα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο του espresso. Στόχο της έχει να καθιερωθεί τόσο στον χώρο του καφέ όσο και στην καρδιά του καταναλωτή μέσα από τον επαγγελματισμό και την εμπειρία που την διακατέχει.

Γνωρίστε τις ποικιλίες μας!

ARGENTO SCAE CERTIFIED BLEND

Espresso Argento Specialty 100% Arabica (1000gr)

Gourmet espresso που αποτελείται από 100% κόκκους Arabica από την Βραζιλία, Κολομβία, Γουατεμάλα, Αιθιοπία και Ινδία. Κάθε ποικιλία καφέ ψήνεται ξεχωριστά και στην συνέχεια αναμειγνύεται αμέσως, όπως υπαγορεύεται από την Βενετσιάνικη παράδοση. Το ψήσιμο γίνεται με τα υψηλοτέρα πρότυπα παραγωγής σύμφωνα με την SCAE ( SPECIALTY COFFEE ASSOCIATION OF EUROPE).

ESPRESSO ARGENTO IL VELUTO (1000gr)

Espresso που αποτελείται από 100% κόκκους Arabica από την Βραζιλία, την Κολομβία, την Αιθιοπία και την Ινδία επιτυγχάνοντας έντονο άρωμα σοκολάτας με επίγευση Βανίλιας έχοντας παράλληλα έντονο σώμα και καθόλου οξύτητα. Ιδανικός για ζεστά αλλά και κρύα ροφήματα με μεγάλη διάρκεια στη γεύση.

Espresso Argento Carmelina (1000gr)

Espresso Blend που συνδυάζει αρμονικά, κόκκους Arabica με Robusta. Η Arabica προέρχεται από την Βραζιλία, την Αιθιοπία, την Γουατεμάλα και την Ινδία η οποία μας δίνει γεύση σοκολάτας και φρουτώδη επίγευση που διαρκεί. Η Robusta προέρχεται από την Ινδία όπου μας δίνει την απαιτούμενη πυκνότητα του καφέ και περισσότερη διάρκεια με επιτυχία.

Espresso Argento Decaffeine beans & grinded (500gr)

Blend Espresso που αποτελείται από 80% Arabica και 20% robusta. Η διαδικασία αποκαφεΐνωσης δεν αφήνει κανένα χημικό υπόλειμμα και το τελικό προϊόν είναι ένας καφές 97% χωρίς καφεΐνη.

Επικοινωνία

3ο χλμ. Άργους - Ναυπλίου, Άργος, Τ.Κ. 21200
T. 2751063401
Κιν. 6977778903
[email protected]

Μοιραστείτε το

 
horeca 2016